A BETTER WAY TO GROW

VAN HANDMATIGE SYSTEMEN TOT VOLLEDIG AUTOMATISCHE SYSTEMEN, MET MEER DAN 250 JAAR GECOMBINEERDE ERVARING, BEN JE BIJ VH SYSTEMS BIJ DE JUISTE PARTIJ .

Over Ons

VH Systems ontwerpt, fabriceert en installeert interne logistieke systemen voor de glastuinbouw sector.

Van vaste tafels en roltafels tot containersystemen en mobiele gotensystemen, voor elk project een passend advies en een klantgerichte oplossing.

VH Systems is de specialist in interne logistieke systemen.

Meer dan 250 jaar gecombineerde ervaring

Opererend onder de vlag van Atrium Agri is VH Systems een klant- en oplossings gerichte organisatie voor de nationale en internationale markt. Met enthousiaste en gemotiveerde collega’s heeft VH Systems meer dan 250 jaar werkervaring in interne logistieke systemen.

Om de productie te verhogen, de kwaliteit van de gewassen te waarborgen, de arbeidsomstandigheden te verbeteren en de kosten te verlagen is het gebruik van een intern logistiek systeem de oplossing. Maar ook om goed inzicht te krijgen in het volledige teeltproces om efficiënt en flexibel te kunnen anticiperen op de teelt. Met onze eigen engineering, productie en installatie in huis kunnen wij u helpen met uw behoeften en wensen.

Oplossingen

Mobiele Goten Systemen (MGS)

Doelgroep:

  • Blad Sla

  • Krop Sla

  • Kruiden

Met een mobiel gotensysteem verplaatst het gewas zich automatisch van de opkweek fase tot de afkweek fase. Tijdens dit proces krijgen de planten automatisch de juiste plantafstand. Afhankelijk van het eindgewicht en groeipatroon van het gewas ontwerpt VH Systems elk MGS op maat met de teler.

“Handmatig, semi – of vol automatische container systemen”

Oplossingen

Containersystemen

Doelgroep:

  • Jongplanten

  • Potplanten

  • Bolgewassen

  • Pot Kruiden

  • Cannabis

  • Bosbouw

Een teler kan zo efficiënt en innovatief mogelijk werken door gebruik te maken van een containersysteem. Het gebruik van deze mobiele container maakt optimaal gebruik van de ruimte in een kas en zorgt voor een optimale teeltcapaciteit.

Op basis van investering, teeltperiode van het gewas en lokale arbeidskosten kan gekozen worden voor handmatige, semi- of volautomatische containersystemen.

Kweektafels

Kweektafels zijn verkrijgbaar in een vaste en verrolbare uitvoering. Ze zorgen voor een comfortabele werkhoogte wat resulteert in prettige werkomstandigheden voor de medewerkers.
De vaste tafels worden hoofdzakelijk toegepast als er door meerdere personen aan twee kanten van de tafel gewerkt wenst te worden.

De roltafels maakt het mogelijk de groeioppervlakte aanzienlijk te vergroten omdat de tafels met een minimaal aantal paden geplaatst kan worden.

De tafels zijn verkrijgbaar met verschillende uitvoeringen bodems zoals een gaasbodem, een aluminiumbodem en kunststof eb/vloed bodem.

3D Video

Onze laatste projecten

Wij helpen onze klanten graag via onze interne logistieke systemen met een betere manier om te groeien. Hier vindt u onze laatste projecten. Hier kunt u onze laatste projecten zien

Laatste Nieuws